fbpx

'Meer rust in je hoofd'

5 – 9 juni

 

Stroomt jouw hoofd al vol nog voor de dag écht begonnen is? Heb je een eindeloze To-Do lijst en wordt je hoofd ook nog gevuld met zorgen, beperkende overtuigingen en die vervelende stem die je vertelt dat je ondanks al je inspanningen nog steeds tekort schiet?

Meld je dan nu aan voor deze uitdaging en leer in slechts 5 dagen hoe je uit je hoofd kunt stappen, zodat je volop kunt genieten van de prachtige momenten en dierbaren in je leven.

Ontdek eindelijk die innerlijke rust waar je al zo lang naar verlangt!

Tijdens deze 5-daagse challenge leer je in slechts 10 tot 15 minuten per dag effectieve, holistische technieken toe te passen om je hoofd systematisch leeg te maken en meer in het moment te leven. Je krijgt toegang tot verschillende oefeningen, zoals geleide meditatie, ademhalingstechnieken en schrijfoefeningen.

 
Bonus: Je ontvangt een gratis reiki behandeling!

Hallo! Ik ben Lisa, holistisch therapeut.

Een lichter, geaard leven is wat ik jou van harte gun. We laten onszelf vaak onnodig lijden, dag in dag uit. We laten de wereld om ons heen bepalen hoe we ons voelen en leggen de verantwoordelijkheid voor ons geluk in de handen van anderen. Maar ik zal je een geheim verklappen: jij hebt zelf de macht over jouw geluk! Het zit niet in hoe de wereld om je heen beweegt, maar in hoe jij van binnen beweegt.

Dit ben ik!

Ik begeleid je op een innerlijke reis naar jouw diepste kern, waar we aan de slag gaan met onverwerkte emoties, trauma’s, belastende patronen en beperkende overtuigingen. Samen creëren we de mogelijkheid om onvoorwaardelijk geluk te ervaren.

De uitdagingen in jouw leven zullen altijd blijven komen en gaan. De sleutel ligt in hoe jij ermee omgaat. Sta jezelf toe om jouw mooiste leven te gaan leven!
LVV3518-bewerkt