fbpx
Zit jij steeds in je hoofd en kun je niet volop genieten van het huidige moment?
 
Voel je je uitgeput aan het einde van de dag?
 
Zit je vast in herhalende patronen en zie je geen weg hieruit?

Heb jij geen idee hoe jij je eigen behoeften kunt vervullen terwijl je de zorg voor je kinderen draagt?

 

Het moederschap is prachtig, maar het kan ook intens zijn. Als moeder zijn je dagen gevuld met het verzorgen van anderen, het beheren van jouw deel van de huishoudelijke taken én het voortzetten van je carrière. Om nog niet te beginnen over het onderhouden van je sociale contacten.

 

Er is zoveel wat je zou willen maar nooit voldoende tijd. Het is gemakkelijk om jezelf weg te cijferen en je eigen verlangens te negeren. Maar voor jezelf zorgen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

 

Jij hebt eerst goed voor jezelf te zorgen voordat je anderen kunt voorzien in hun behoeften

 

Ik geloof dat het voor iedere moeder mogelijk is om terug te keren naar haar ware essentie en vanuit een innerlijke bron van kracht, vertrouwen en rust de uitdagingen van het moederschap te beleven. Om weer plezier te hebben en te genieten van de mooie momenten die zich dagelijks voortdoen.

 

Je hebt daarvoor wel een innerlijke reis af te leggen. Misschien heb je nu nog geen idee hoe je daaraan begint en wat je zult tegenkomen.

 

Best spannend ook, niet? Geen zorgen, ik begeleid je in dit proces naar de meest krachtige versie van jezelf waar jij weer volledig tot bloei komt.

onvoorwaardelijk geluk

Mijn traject is speciaal ontworpen om jou te helpen de verbinding met jezelf te hervinden en te genieten van een evenwichtig en vervullend leven.

 

Tijdens dit traject help ik je naast coaching door middel van verschillende holistische technieken zoals reiki, meditatie, ademhalingsoefeningen, innerlijk kind en systemisch werk om weer in balans te komen en om jouw eigen behoeften en verlangens te ontdekken en realiseren.

 

We helen oude opgeslagen emoties, ervaringen en trauma’s die zich nu manifesteren in belastende patronen en beperkende overtuigingen.

 

 

Het is mijn visie dat het aanpakken van de kern van een probleem en het helen van de oorzaak de enige effectieve methode is, in plaats van het simpelweg bestrijden van symptomen. Hiervoor hebben we vanuit holistisch perspectief te kijken naar al jouw lagen; mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel.

 

 

Na het traject zul je beter in staat zijn om de uitdagingen in het moederschap aan te pakken en te overwinnen.

 

Je zult meer zelfvertrouwen hebben, in contact staan met jouw intuïtie, beter in staat zijn om grenzen te stellen en tijd voor jezelf te nemen. Je zult meer verbonden zijn met jezelf en met je gezin, en in staat zijn om ten volle te genieten van de mooie momenten in het leven als moeder.

 

 

Het traject duurt 3 maanden en omvat:

 

 • Een gepersonaliseerd plan voor jouw traject, op basis van jouw behoeften en doelen
 • 6x een online 1 op 1 sessie van 60 minuten waarin we verschillende holistische methoden toepassen
 • Ondersteuning tussen de sessies door middel van e-mail
 • Opdrachten en oefeningen om de integratie van de sessies in jouw dagelijks leven te vergemakkelijken
Dit kun je verwachten als resultaat:

 

 • Diepe heling van onverwerkte emoties, ervaringen en trauma's
 • Innerlijke rust en ontspanning
 • Doorbraak van beperkende patronen
 • Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • Een dieper begrip van jezelf en je behoeften
 • Regie en leiderschap over je leven
 • Meer veerkracht en energie om de uitdagingen aan te kunnen
 • Een betere verbinding met jezelf en je omgeving
 • Meer ruimte om te spelen
 • Praktische tools om de balans ook na het traject te behouden
Dit ben ik!

Even voorstellen

 

Ik ben Lisa en als moeder van een jonge dochter weet ik als geen ander hoe overweldigend het moederschap kan zijn. Ik stond continu aan, mijn gedachten gingen alle kanten op en ik maakte me vaak zorgen om grote en kleine dingen. Ik kon je geen antwoord meer geven op de vraag wie ik was en wat ik wilde; ik had werkelijk geen idee.

 

Met mijn achtergrond in persoonlijke en spirituele ontwikkeling wist ik wel een ding zeker; ík ben degene die mezelf dit aandoet en alleen ík kan dit veranderen.

 

Zo ben ik gestart met een nieuwe, intense reis naar binnen. Hieruit volgde de meest krachtige, ongeremde en zelfvertrouwde versie van mezelf en ik sta sindsdien meer in contact met mezelf als ooit tevoren. Ik ervaar iedere dag zoveel geluk! Onvoorwaardelijk geluk.

 

Wanneer er ruis in mijn hoofd ontstaat, kan ik met diverse tools weer laten wegvloeien. Ik durf voor mezelf te staan, vertrouw volledig op mijn intuïtie en innerlijk weten, durf om hulp te vragen en kwetsbaar te zijn.  Ik heb keuzes gemaakt die hebben geleid tot mijn zielspad. 

 
Ik weet waarom ik hier ben en wat ik te doen heb. En dat is jou helpen naar een lichter, geaard leven.

 

Investering

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk moeders te kunnen helpen bij hun reis naar zelfontdekking, zodat ze een lichter en gelukkiger leven kunnen leiden. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat mijn holistische therapie traject betaalbaar is. 

 

Voor slechts 389 euro ben ik 3 maanden lang jouw holistisch therapeut.

 

Je kunt ook in 3 termijnen van 139 euro betalen.

 

 

Garantie

 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn holistische therapie traject jou kan helpen de verbinding met jezelf te herstellen en jouw body, mind & soul in balans te brengen. Daarom bied ik een 100% tevredenheidsgarantie aan.

 

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met het traject, dan kun je tot voor de derde sessie contact met mij opnemen voor een volledige restitutie.

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak

 

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door op onderstaande knop te klikken. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw behoeften en bekijken we samen of mijn traject de juiste oplossing voor jou is. Het is ook de perfecte gelegenheid om te ontdekken of er een klik is tussen ons. Waar wacht je nog op? Klik nu op de knop!

Wat anderen zeggen over mijn sessies

 

 

♡♡♡♡♡
Lieve lisa,

Bedankt voor deze warme ervaring. Je zachte stem, je warmtevolle en krachtige energie en puurheid hebben eraan bijgedragen dat ik weer de verbinding met mijzelf heb mogen ervaren. Ik vond het een bijzondere ervaring.

 

Opgekropte emoties op zo'n veilige manier te doorleven, ervaren en ruimte te kunnen geven.

 

Bijzonder om weer in contact te komen met een kindsdeel door begeleidende muziek en reflecterende vragen.

 

Dankbaar!

 

~ Jantine

 

 

 

♡♡♡♡♡
Binnen een paar minuten lukte het haar om mij aan het huilen te krijgen. Heel subtiel en met liefde, prikte ze binnen no-time door mijn muurtje heen. Precies op de juiste plek waardoor de hele muur in elkaar stortte.

 

Zij kreeg binnen enkele minuten voor elkaar wat de meesten helemaal niet lukt. Op een positieve manier.

 

Dit was de start van mijn allereerste reiki sessie.

 

~ Astrid

 

 

 

Astrid heeft een podcast opgenomen over hoe zij de behandeling heeft ervaren. Die vind je hier.

♡♡♡♡♡
Dank, lieve Lisa. Het was fijn, liefdevol, verbindend en verlichtend. Dankbaar hier voor, voor jou, mijn gezin, mijn vrienden, mijn leven. Laat ik er wat meer van genieten. Only love

 

~ Nienke

 

 

 

♡♡♡♡♡
Mijn vriendin vraagt net aan mij of ik morgen met haar wil zwemmen en bij dat soort activiteiten dacht ik altijd pff… heb ik echt geen zin in, ik ben moe. Lichamelijk was ik altijd moe.

 

Na onze sessie voel ik dat ik lichamelijk veel meer energie heb. Super fijn! Het voelt gewoon echt heel veel lichter.

 

~ Melina

 ♡♡♡♡♡
Ik had onwijs veel zin in de Reiki sessie met Lisa! Ik had overal pijntjes, vooral in mijn onderbuik. 

 

De meditatie vooraf was heel fijn en heel aangenaam, ik kon me volledig ontspannen.


De Reiki sessie was heel bijzonder, vooral bij mijn hoofd ervaarde ik warmte. Daarna had ik het gevoel alsof ik heerlijk had geslapen en volledig uitgerust wakker was geworden! Een heerlijk loom gevoel.

 

’s Avonds een beetje hoofdpijn maar dat had Lisa al aangegeven. 

Ik heb na de sessie meer rust ervaren in mijn lijf, in mijn hoofd, alsof ik minder op eieren liep en minder gefrustreerd was. Inmiddels is zelfs de pijn in mijn onderbuik volledig verdwenen! 

 

~ Jessica

 ♡♡♡♡♡
Ik heb deze sessie ervaren als heel fijn en professioneel. Ondanks mijn eigen scepsis tegenover het 'zweverige' karakter kan ik toch met recht zeggen dat de sessie iets met mij heeft gedaan. Ik voel me prettiger en lichter en het heeft mij mooie inzichten gebracht.

 

~ Hans

_LVV4042-bewerkt