Ben jij een moeder van jonge kinderen en heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent geraakt? Zou je graag de verbinding met jezelf willen hervinden en volop willen genieten van het moment zonder dat je verzonken bent in allerlei gedachten? Heb jij geen idee hoe jij je eigen behoeften kunt vervullen terwijl je de zorg voor je kinderen draagt?

 

Het moederschap is prachtig, maar het kan ook intens zijn. Als moeder zijn je dagen gevuld met het verzorgen van anderen, het beheren van jouw deel van de huishoudelijke taken én het voortzetten van je carrière. Om nog niet te beginnen over het onderhouden van je sociale contacten. Er is zoveel wat je zou willen maar nooit voldoende tijd. Het is gemakkelijk om jezelf weg te cijferen en je eigen verlangens te negeren. Maar voor jezelf zorgen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

 
Jij hebt eerst goed voor jezelf te zorgen voordat je anderen kunt voorzien in hun behoeften

 

Ik geloof dat het voor iedere moeder mogelijk is om terug te keren naar haar ware essentie en vanuit een innerlijke bron van kracht, vertrouwen en rust de uitdagingen van het moederschap te beleven. Om weer plezier te hebben en te genieten van de mooie momenten die zich dagelijks voortdoen. Je hebt daarvoor wel een innerlijke reis af te leggen. Misschien heb je nu nog geen idee hoe je daaraan begint en wat je zult tegenkomen. Best spannend ook, niet? Geen zorgen, ik begeleid je in dit proces naar de meest krachtige versie van jezelf waar jij weer volledig tot bloei komt.

 

Even voorstellen

 

Ik ben Lisa en als moeder van een jonge dochter weet ik als geen ander hoe overweldigend het moederschap kan zijn. Ik stond continu aan, mijn gedachten gingen alle kanten op en ik maakte me vaak zorgen om grote en kleine dingen. Ik kon je geen antwoord meer geven op de vraag wie ik was en wat ik wilde; ik had werkelijk geen idee. Met mijn achtergrond in persoonlijke ontwikkeling wist ik wel een ding zeker; ík ben degene die mezelf dit aandoet en alleen ík kan dit veranderen. Zo ben ik gestart met een nieuwe, intense reis naar binnen. Hieruit volgde de meest krachtige, ongeremde en zelfvertrouwde versie van mezelf en ik sta sindsdien meer in contact met mezelf als ooit tevoren. Ik durf voor mezelf te staan, vertrouw volledig op mijn intuïtie en innerlijk weten, durf om hulp te vragen en kwetsbaar te zijn. Ik heb keuzes gemaakt die hebben geleid tot mijn zielspad. Ik weet waarom ik hier ben en wat ik te doen heb. En dat is jou helpen naar een lichter, geaard leven.

 

 

 

Lisa

Mijn traject is speciaal ontworpen om jou te helpen de verbinding met jezelf te hervinden en te genieten van een evenwichtig en vervullend leven. Tijdens dit traject help ik je naast coaching door middel van verschillende holistische technieken zoals reiki, meditatie, ademhalingsoefeningen, innerlijk kind en systemisch werk om weer in balans te komen en om jouw eigen behoeften en verlangens te ontdekken en realiseren. We helen oude opgeslagen emoties, ervaringen en trauma’s die zich nu manifesteren in belastende patronen en beperkende overtuigingen. Mijn visie is dat het aanpakken van de kern van een probleem en het helen van de oorzaak de enige effectieve methode is, in plaats van het simpelweg bestrijden van symptomen. Hiervoor hebben we vanuit holistisch perspectief te kijken naar al jouw lagen; mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel.

 

Na het traject zul je beter in staat zijn om de uitdagingen in het moederschap aan te pakken en te overwinnen. Je zult meer zelfvertrouwen hebben, in contact staan met jouw intuïtie, beter in staat zijn om grenzen te stellen en tijd voor jezelf te nemen. Je zult meer verbonden zijn met jezelf en met je gezin, en in staat zijn om ten volle te genieten van de mooie momenten in het leven als moeder.

 

 

Het traject duurt 3 maanden en omvat:

 

 • Een gepersonaliseerd plan voor jouw traject, op basis van jouw behoeften en doelen
 • 6x een online 1 op 1 sessie van 60 minuten waarin we verschillende holistische methoden toepassen
 • Ondersteuning tussen de sessies door middel van e-mail
 • Opdrachten en oefeningen om de integratie van de sessies in jouw dagelijks leven te vergemakkelijken

 

 

Dit kun je verwachten als resultaat:

 

 • Diepe heling van onverwerkte emoties, ervaringen en trauma
 • Innerlijke rust en ontspanning
 • Doorbraak van belastende patronen
 • Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • Een dieper begrip van jezelf en je behoeften; je ontdekt je ware essentie
 • Regie en leiderschap over jouw leven; vrijheid
 • Meer veerkracht en energie om de uitdagingen van het moederschap aan te kunnen
 • Een betere verbinding met jezelf, je kinderen en omgeving
 • Je herontdekt de kracht van plezier en speelsheid, en maakt weer contact met jouw innerlijke kind.
 • Je beschikt over praktische tools om ook na het traject de balans te behouden

 

 

Investering

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk moeders te kunnen helpen bij hun reis naar zelfontdekking, zodat ze een lichter en gelukkiger leven kunnen leiden. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat mijn holistische therapie traject betaalbaar is. Eigenlijk een no-brainer. Voor slechts 269 euro ben ik 3 maanden lang jouw holistisch therapeut. Dat is nog geen 90 euro per maand. Je kunt ook in 3 termijnen van 99 euro betalen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn holistische therapie traject jou kan helpen de verbinding met jezelf te herstellen en jouw body, mind & soul in balans te brengen. Daarom bied ik een 100% tevredenheidsgarantie aan. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met het traject, dan kun je tot voor de derde sessie contact met mij opnemen voor een volledige restitutie.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door op onderstaande knop te klikken. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw behoeften en bekijken we samen of mijn traject de juiste oplossing voor jou is. Het is ook de perfecte gelegenheid om te ontdekken of er een klik is tussen ons. Waar wacht je nog op? Klik nu op de knop!